Banner publicitar outdoor

Banner publicitar, banner frontlit, banner poliplan, banner outdoor

Preturi Banner publicitar

Se acorda reducere de pret in functie de:

  • Cantitate
  • Optiunile de finisare
  • Complexitatea lucrarii finale

⭐ Calitate garantata ⚡ Executie rapida ✅ Livrare in toata Romania

NOTA: Preturile sunt exprimate in RON si nu includ TVA.

Banner publicitar la preturi avantajoase, productie rapida, livrare imediata in Bucuresti si in toata tara prin curier. Producem bannere de mari dimensiuni indoor & outdoor pentru display stradal.

Banner publicitar cu livrare imediata

Productie de bannere publicitare in Bucuresti pe material PVC cu rezistenta sporita in mediul extern. Acestea sunt utilizate pentru o gama larga de aplicatii outdoor cum ar fi panouri de mari dimensiuni, diverse reclame dar si pentru materiale publicitare afisate la interior.

Printam si finisam bannere exterioare de dimensiuni mari, medii sau mici potrivite pentru orice proiect. In functie de tipul proiectului, realizam banner cu capse pentru prindere, gauri pentru vant, aplicam tiv si buzunare laterale.

 

Banner exterior publicitar - Aplicatii

Daca vrei sa fi sigur ca mesajul tau este vizibil, cu siguranta ai nevoie de un banner. Acestea sunt utile intr-o multitudine de situatii cum ar fi:

 Banner "De Vanzare"

Banner "DE VANZARE"

Iti sporeste sansele de reusita in cazul in care vrei sa vinzi o casa, un teren sau un apartament;

Banner exterior reclama magazin

Banner reclama magazin

Orice magazin are nevoie de o reclama, iar bannerul publicitar este o metoda eficienta prin care sa te faci remarcat.

 Banner stantier

Banner publicitar santier

Sunt expuse pentru a promova proiectul si pot ajuta in procesul de vanzare deoarece suprafata de expunere este generoasa si vor atrage privirile celor interesati.

 Banner Santier in lucru - Pazie santier

Banner santier in lucru si Pazie santier

Conform normelor in vigoare aceste bannere sau panouri sunt obligatorii si trebuie sa furnizeze informatii despre proiect si datele de identificare ale beneficiarului.

 Banner stradal si bilboard-uri

Billboard-uri si bannere stradale

Reclama cu impact mare si public larg, aceste bannere sunt in general amplasate in zone cu trafic intens si reprezinta una din cele mai eficiente metode de marketing outdoor

 

Banner publicitar - detalii tehnice

Material printare

Printam banner exterior pe material frontlit sau poliplan. Acest material este realizat dintr-o tesatura tip matrice de poliester si suprafata din PVC pe care se face imprimarea. 

In procesul de productie a poliplanului, stratul de PVC poate fi adaugat peste matricea de poliester in doua moduri, si anume prin laminare sau turnare; astfel materialul de print se imparte in doua categorii:

  • Frontlit laminat / frontlit laminated: Materialul are aspectul unui sandvici, matricea de poliester fiind acoperita la exterior cu doua straturi de PVC printr-un proces de laminare.
  • Frontlit turnat / frontlit coated: Procedeul de turnare presupune acoperirea tesaturii din poliester cu PVC cald si presupune un timp de productie mai indelungat si costuri mai ridicate. Se remarca prin tesatura fina si suprafata neteda, perfect plana deci este recomandat pentru bannere de inalta calitate

 

Finisare bannere publicitare

  • Capse banner: utilizate pentru prinderea cu cordelina, bride sau suruburi a bannerului pe diverse suporturi
  • Gauri pentru vant: permit trecerea aerului prin banner astfel incat sa opuna rezistenta scazuta in vant si sunt utile pentru bannere de mari dimensiuni
  • Tiv banner: asigura rezistenta sporita si este recomandat in cazul bannerelor de mari dimensiuni
  • Buzunare laterale: permit introducerea unor tije pentru montarea sau tensionarea bannerului