Print carti

Preturi print carti

 

Tiparim carti cu finisari complexe la calitate exceptionala. Intrucat specificatiile tehnice pentru carti sunt foarte variate (numar de pagini, dimensiuni, tip hartie, etc.), la fel ca si optiunile de finisare (plastifiere mata, lucioasa sau soft touch sau aplicare folio auriu sau argintiu, va rugam sa ne contactati pentru oferta de pret.

Preturile sunt negociabile in functie de:

 • cantitate
 • numarul de pagini
 • tipul hartiei alese
 • optiunile de finisare

 

Print carti pe tipar digital sau offset

Solutii complete pentru tipar carti in orice tiraj. Printare carti in cantitati mici si medii pe tipar digital sau tipar offset pentru print carti in tiraje mai mari. Legare prin brosare, plastifiere coperti si lacuire selectiva. Executie rapida si oferta de pret avantajoasa.

Print carti in tiraje mici si medii

Printul este realizat pe tipar digital care asigura executie rapida si calitate deosebita a imprimarii. Cartile sunt tiparite cu echipamente tipar digital clasic Konica Minolta si tipar digital InkJet Epson. Astfel putem sa oferim calitate superioara a printurilor si viteze de imprimare de peste 100 pagini / minut / aparat. Aceste echipamente si-au dovedit fiabilitatea si calitatea in timp, astfel putem livra rapid cartile la preturi competivite.

Eco Friendly

Tehnologia Epson Micro Piezo minimizeaza impactul asupra mediului, fiind certificata de diverse organizatii internationale. Am ales sa folosim aceasta tehnologie pentru a putea oferi o alternativa dovedita ECO-friendly la tiparul clasic care combina performata ultrarapida cu consumul redus de energie.   

 

Print carti in tiraje mari

Pentru cantitati mari cartile sunt imprimate pe tipar offset ADAST 757, format 50x70 care asigura calitate ridicata dar in primul rand productivitate sporita si cosuri reduse

Echipamente tipar carti digital sau offset

Ca sa te convingem mai jos gasesti un clip de 30 de secunde cu etapele prin care trece o carte de la print la produs finit.

 

 

Carti: detalii suplimentare

 • Print carti pe tipar digital: Aceasta este solutia ideala pentru printare carti alb-negru sau color in tiraje mici sau medii, principalele avantaje fiind: executia rapida, pret redus si calitate optima.
 • Carti pe tipar offset: Pentru cantitati mari cartile sunt imprimate pe tipar offset.
 • Dimensiuni carti: Cel mai des sunt intalnite cartile A5, A4, B5 (17x25 cm) sau B6 (12x17 cm)
 • Hartie interior: hartie de tip offset sau volumetrica 70-80 g/mp
 • Carton coperta: de obicei copertile sunt tiparite pe carton de 250-300 g/mp
 • Legare carti: brosare
 • Finisari optionale: coperti plastifiate mat, lucios sau SoftTouch, aplicare folio auriu sau arginitu si lacuire selectiva
 • Semn de carte: la cerere oferim si servicii de print semn de carte

Despre print carti

Print carti

Punem serviciul de print carte la dispozitie celor ce doresc sa publice carti in tiraje mici si mijlocii: edituri, companii sau persoane fizice. Acesta este si moviul pentru care am pregatit oferte de pret pentru toate bugetele si pretul variaza in functie de urmatoarele aspecte: tiraj (numarul de exemplare), format (dimensiunea finita a cartii), numar de pagini, tipul de hartie ales atat pentru coperta cat si pentru interior, optiunile de finisare.

In general acest gen de publicatii sunt apreciate pentru informatiile pe care autorul le asterne in paginile carti dar foarte important este si aspectul estetic si tactil al produslui finit. In cazul unui buget redus, va oferim tiparirea cartii in conditii de preturi competitive dar fara rabat de calitate, deci va recomandam imprimarea alb-negru a interiorului cartii pe harite offset cu grosime de 70-80g/mp si print color pentru coperta pe carton de 300 g/mp. Acesta este de fapt solutia aleasa pentru tiparirea a aproximativ 85% din cartile publicate in Romania.

Daca bugetul este mai generos si continutul o cere, puteti opta pentru interior tiparit color cu poze si grafice sugestive pe hartie dublu cretata mata sau lucioasa, la care se adauga coperta din carton special cu grosime 300-350 g/mp finisata prin plastifiere si lauire selectiva.

Categorii de carti

De-a lungul activitatii am avut ocazia sa tiparim numeroase carti din domenii cat mai vaste si am invatat ca fiecare carte are o personalitate aparte influentata atat de autor cat si de tipul publicatiei dupa cum urmeaza: carti de arta si fotografie, dezvoltare personala, biografii, manuale si ghiduri, carti pentru copii, carti de calatorii si ghiduri turistice, stiinta si tehnica, psihologie, beletristica, etc