Print carti

Preturi print carti

 

Tiparim carti cu finisari complexe la calitate exceptionala. Intrucat specificatiile tehnice pentru carti sunt foarte variate (numar de pagini, dimensiuni, tip hartie, etc.), la fel ca si optiunile de finisare, va rugam sa ne contactati pentru oferta de pret.

Preturile sunt negociabile in functie de:

 • cantitate
 • numarul de pagini
 • tipul hartiei alese
 • optiunile de finisare

NOTA: Preturile sunt exprimate in RON si nu includ TVA.

Print carti pe tipar digital sau offset

Solutii complete pentru tipar carti in orice tiraj: printare carti 1-500 exemplare pe tipar digital sau tipar offset pentru carti in tiraje mai mari. Printul este realizat pe hartie de calitate, copertile sunt tiparite pe carton cu grosimi intre 200-350 g/mp iar imprimarea paginilor de interior este realizata pe hartie 70-115 g/mp. Cartile, odata printate, sunt finisate cu atentie deosebita la detalii: legare prin brosare, taierea este precisa, plastifierea optionala a copertilor si/sau lacuire selectiva.

Ca sa te convingem mai jos gasesti un clip de 30 de secunde cu etapele prin care trece o carte de la print la produs finit.

 

 

Carti: detalii suplimentare

 • Print carti pe tipar digital: Aceasta este solutia ideala pentru printare carti alb-negru sau color in tiraje mici sau medii, principalele avantaje fiind: executia rapida, pret redus si calitate optima.
 • Carti pe tipar offset: Pentru cantitati mai mari de 500 de carti comanda este executata pe tipar offset.
 • Dimensiuni carti: Cel mai des sunt intalnite cartile A5, A4, B5 (17x25 cm) sau B6 (12x17 cm)
 • Hartie interior: 70-115 g/mp
 • Carton coperta: de obice copertile sunt tiparite pe carton de 300 g/mp
 • Legare carti: brosare
 • Finisari optionale: coperti plastifiate mat sau lucios si lacuire selectiva
 • Semn de carte: la cerere oferim si servicii de print semn de carte

Despre print carti

Print carti

Punem serviciul de print carte la dispozitie celor ce doresc sa publice carti in tiraje mici si mijlocii: edituri, companii sau persoane fizice. Acesta este si moviul pentru care am pregatit oferte de pret pentru toate bugetele si pretul variaza in functie de urmatoarele aspecte: tiraj (numarul de exemplare), format (dimensiunea finita a cartii), numar de pagini, tipul de hartie ales atat pentru coperta cat si pentru interior, optiunile de finisare.

In general acest gen de publicatii sunt apreciate pentru informatiile pe care autorul le asterne in paginile carti dar foarte important este si aspectul estetic si tactil al produslui finit. In cazul unui buget redus, va oferim tiparirea cartii in conditii de preturi competitive dar fara rabat de calitate, deci va recomandam imprimarea alb-negru a interiorului cartii pe harite offset cu grosime de 70-80g/mp si print color pentru coperta pe carton de 300 g/mp. Acesta este de fapt solutia aleasa pentru tiparirea a aproximativ 85% din cartile publicate in Romania.

Daca bugetul este mai generos si continutul o cere, puteti opta pentru interior tiparit color cu poze si grafice sugestive pe hartie dublu cretata mata sau lucioasa, la care se adauga coperta din carton special cu grosime 300-350 g/mp finisata prin plastifiere si lauire selectiva.

Categorii de carti

De-a lungul activitatii am avut ocazia sa tiparim numeroase carti din domenii cat mai vaste si am invatat ca fiecare carte are o personalitate aparte influentata atat de autor cat si de tipul publicatiei dupa cum urmeaza: carti de arta si fotografie, dezvoltare personala, biografii, manuale si ghiduri, carti pentru copii, carti de calatorii si ghiduri turistice, stiinta si tehnica, psihologie, beletristica, etc