Printuri mari

Icon print indoor
Realizam print indoor de mari dimensiuni cu rezolutii de pana la 2880 dpi pe o gama variata de suporturi, printre care: hartie cretata sau fotografica, polipropilena, autocolant, steag, canvas, backlit etc. Printurile indoor se remarca prin paleta generoasa de culori si imagini clare, calitate deosebita a printurilor alb-negru, rezistenta UV si durabilitate in timp.
Icon roll-up-banner
Roll-up banner cu print full color si sistem inclus: printul este realizat la calitate fotografica pe polipropilena mata cu echipamente Epson StylusPro 9890 la rezolutie de 2880 x 1440 dpi. Roll-up bannerul este livrat cu printul montat in caseta si cu geanta textila pentru transport.
Print afise icon
Print afise de diverse dimensiuni A3, A2, A1, A0, 50x70, 70x100 pe tipar digital, offset sau inkjet in tiraje adaptabile oricarui client.
Tablouri pe canvas - icon
Tablourile canvas personalizate pot fi printate cu orice poza / imagine trimisa de dvs., trebuie doar sa tineti cont ca imaginea sa aiba dimensiunea dorita si rezolutia de cel putin 150 dpi. In cazul in care nu aveti o imagine, va punem la dispozitie GRATUIT milioane de imagini din care puteti alege!
Sisteme afisare si expunere
Punem la dispozitie o gama larga de solutii si sisteme de expunere si afisaj pentru bannere, postere, afise, brosuri, flyere. Sisteme afisare bannere, banner rollup, display-uri de perete, rame click, display-uri luminoase, casete luminoase, poster hanger, standuri brosuri si flyere