Sisteme expunere si afisare

Banner rollup
  • Banner rollup
  • Spider pop-up display
  • Rame click
  • Poster hanger
  • Standuri brosuri
  • Totem iluminat

Preturi sisteme expunere si afisare

Intrucat specificatiile tehnice pentru sistemele de expunere si afisare sunt foarte variate, la fel ca si optiunile de finisare, va rugam sa ne contactati pentru oferta de pret.

Preturile sunt negociabile in functie de:

  • cantitate
  • optiunile de finisare
  • complexitatea lucrarii finale

Punem la dispozitie o gama larga de solutii si sisteme de expunere si afisaj pentru bannere, postere, afise, brosuri, flyere.

Dupa crearea designului si tiparirea materialelor publicitare este timpul sa le utilizati deci sa le aratati sau sa le inmanati publicului tinta. O parte pot fi inmanate direct clientilor sau colaboratorilor dar anumite materiale trebuie expuse in locuri strategic alese, deci in aceste situatii aveti nevoie de sisteme de expunere si afisaj eficiente, ergonimice, usor de utilizat si cu aspect profesional.

Aceste sisteme se impart in mai multe categorii in functei de locul de amplasare, publicul tinta, tipul materialului publicitar.

Display-uri bannere

Banner rollup

Este cel mai utilizat sistem de expunere pentru banner de tip portabil. Se remarca prin versatilitate, greutate redusa, suprafata generoasa si nu in ultimul rand, pret redus.
Serviciul de print roll-up banner este realizat la calitate fotografica pe polipropilena mata. mai multe detalii

X-banner

Este un sistem construit din tije elastice pentru a mentine bannerului tensionat de dimensiuni 60x160 cm. Se monteaza foarte usor si are greutate redusa. 

Banner rollupBanner roll-upX-banner

Display-uri de perete

Rame click

Sistem profesional de afisare pentru postere si afise. Ramele click sunt produse din profil de aluminiu cu grosimi de 14, 25 sau 35 mm. Datorita sistemului click aveti posibilitatea sa introduceti afisele sau sa le inlocuiti atunci cand este cazul. Puntem la dispozitie atat rame click dimensiuni standard cat si dimensiuni atipice.

Poster hanger / poster snap / poster clamp

Sistem profesional de expunere pentru afise si postere realizate din hartie sau materiale sintetice. Aceste sisteme prezinta rame de tip click doar in partea superioara si cea inferioara, ceea ce inseamna dimensiunea posterului nu este limitata pe inaltime. Partea superioara prezinta agatatoare de perete sau de tavan. Va punem la dispozitie sisteme poster hanger atat la dimensiuni standard cat si dimensiuni atipice.

Rame clickRama clickPoster hanger / poster clampposter hanger / poster snap

Display-uri Luminoase

Totem iluminat

Eeste o caseta luminoasa cu suprafata de expunere pe ambele parti pentru a fi asezat pe podea. Este utilizat in cadrul expozitiilor, showroom-uri, cladiri de birouri, etc. Este realiizat din profil aluminiu prevazut cu sistem click, plexiglas pentru iuminare uniforma cu neoane si baza metalica. Printurile sunt realizate pe backlit. Este disponibil in mai multe dimenisuni si configuratii.

Casete luminoase de interior

Este un sistem de expunere luminoasa a afiselor pe o singura fata. Sunt realizate din profil click de aluminiu pentru a facilita schimbarea afisului si sistem de iluminare cu neoane, plexiglas alb pentru o iluminare uniforma si o folie protectoare din PCV transparent. Afisul este printat pe backlit.

Totem iluminatCaseta luminoasa interior

Display-uri brosuri

Standuri pentru pliante, flyere, brosuri, cataloage.

Aceste standuri pot fi utilizate atat la sediul companiei cat in cadrul unor evenimente sau expozitii. Exista o mare varietate de display-uri incepand cu cele simple din PVC transparent pana la cele realizate din profil aluminiu cu capacitate mare de stocare si suprafata de expunere. Detalii tiparire flyere, pliante, brosuri si cataloage.

Standuri brosuriSuport flyere, pliante

Sisteme expozitionale

Pop-up spider

Sistem expozitional cu suprafete generoase, disponibil in variata curbata sau dreapta. Sistemul si mecanismul sunt realizate din aluminiu, otel si plastic iar panourile prinatate sunt fixate cu banda magnetica. Pentru transport facil si in siguranta este livrat impreuna cu geanta-troliu.  Este disponibil la urmatoarele dimenisuni: 414X230 cm sau 344X230 cm. 

Info desk / pop-up desk / masa sampling

Sisteme usor de transportat pentru prezentarea produselor sau serviciilor la diverse evenimente, conferinte, expozitii sau chiar in magazine. Prezinta unul sau mai multe panouri din PVC personalizate cu print laminat.

Spider-popup-displayMasa samplingInfo desk / expo desk