Calendare personalizate

Calendar birou 2021 personalizat
 • Calendar birou 2021 personalizat
 • Calendar birou simplu
 • Calendar birou simplu personalizat
 • Calendar birou personalizat
 • Calendare de birou
 • Calendar perete
 • Calendar perete
 • Calendar perete

Trimite materialele in format bun de tipar pentru evaluare

Calendare personalizate 2016

Alege calendarul care ti se potriveste!
Calendare de birou simple personalizate - table tentCalendar birou personalizatCalendare de perete personalizatePlanner anual personalizat

 

Calendare personalizate

Calendarele reprezinta o modalitate eficienta de promovare a companiei si a produselor sau serviciilor oferite. Puteti oferi calendare partenerilor de afaceri sau clientilor transformandu-le in elemente de brand awareness sau de fidelizare a clientilor.  Pentru realizarea calendarului puteti folosi diverse teme si imagini: peisaje, orase, masini sau orice alta tema ce se potriveste companiei dvs. Calendarele se impart in doua mari categorii: calendare de birou, calendare de perete sau planner anual de perete.

Calendare

 

Print calendare personalizate

Punem serviciul de print calendare personalizate la dispozitia celor ce doresc sa isi promoveze compania prin intermediul acestor produse foarte populare. In functie de cantitate si specificatiile tehnice tiparim calendare pe tipar digital, tipar offset sau printer indoor de mari dimensiuni; astfel avem pregatite oferte de pret pentru toate bugetele.

 

Tipuri de calendare disponibile

Calendare de birou simple - table tent Calendare de birou simple - table tent: sunt realizate dintr-o singura coala de carton cu grosime cuprinsa intre 300 si 350 g/mp, indoita la mijloc si cu extremitatile lipite formand astfel o baza foarte stabila. Datorita modului simplu de realizare acestea sunt cele mai ieftine calendare de birou.
Calendare de birou Calendare de birou: asa cum se poate deduce din denumire aceste calendare sunt asezate pe birou. Dimensiunile trebuie sa fie reduse pentru a nu ocupa mult spatiu si puteti alege un design simplu sau un design elaborat cu mai multe pagini.
Calendare de perete Calendare de perete: in general au dimensiuni mai mari decat un format A3 si pot fi formatate in mai multe feluri: una sau mai multe luni pe o pagina sau chiar toate lunile tiparite pe o singura pagina, landscape sau portrait, etc.
Planner anual de perete Planner anual de perete: acest tip de calendare va ajuta sa va planificati activitatea pe parcursul unui an. Plannere au in general dimensiuni generoase A1, A0 sau chiar mai mari astfel incat sa puteti face insemne cu markerul. In acelasi timp ele pot fi personalizate cu logo si alte elemnte de identitate deci reprezinta cadoul ideal pe care il puteti face partenerilor.

 

Design calendare personalizare

Iti stam cu placere la dispozitie cu servicii de creatie grafica si design pentru orice tip de calendar.

In acelasi timp iti punem la dispozitie modele predefinite de calendare ce pot fi personalizate astfel incat sa corespunda cerintelor si exigentelor tale. Dupa ce ai ales modelul de calendar iti poti alege si tematica (pozele ce vor aparea in paginile calendarului) sau ne poti trimite pozele tale.

Cand vine vorba despre designul unui calendar personalizat singura limita este imagintia; in continuare prezentam cateva exemple:

Calendare de o singura pagina care sa includa toate lunile anului.

 Aceasta varianta este aleasa de obicei in cazul unui planner anual de perete sau calendar simplu de bioru. In cazul de fata designul trebuie sa fie minimalist si in acelasti timp ergonomic la care sa adaugati informatii succinte despre companie cum ar fi logo, evenutal sloganul si cateva date de contact. Daca introduceti si alte imagini sau elemente grafice o sa rezulte un design aglomerat, greu de urmarit pentru privitor. Printarea unui astfel de calendar este econimica, ceea ce il face ideal pentru cantitati mari.

Calendare cu 12 pagini in care pe fiecare pagina este afisata o luna

Aceasta este alegerea cea mai frecventa in cazul calendarelor de perete sau de birou pentru ca ofera o suprafata generoasa de afisare astfel ca designul poate include imagini tematice sau sugestive pentru activitatea companiei, paragrafe te text sau mesaje adresate privitorului, date de contact, logo sau orice alte elemente grafice. Printarea acetui tip de calendar presupune costuri mai ridicate.

Calendare cu 6 pagini in care pe fiecare pagina sunt afisate doua luni.

Aceata varianta este o alegere de compromis, se injumatateste spatiul de afisare dar in continuare pot fi utilizate imagini, elemente grafice complexe, logo, paragrafe de text si date de contact si in acelsti timp scade costul cu printarea calendarului.

 

In concluzie poti alege varianta care ti se potriveste in functie de profilul campaniei de marketing, cantitate  si/sau buget iar noi iti printam calendare personalizate in conditii de calitate ridicata si finisare precisa.

 

 

Calendare personalizate: detalii suplimentare

 • Tiparirea: In functie de cantitate si dimensiuni calendarele sunt tiparite pe tipar offsel, tipar digital sau printer indoor.
 • Hartia: Realizam calendare din hartie si cartoane cu grosimi cuprinse intre 90-300 g/mp. Deasemenea puteti alege intre carton mat sau lucios.
 • Taierea: este realizata cu ghilotina electronica ceea ce asigura tairea perfecta.
 • Plastifiere: optional puteti opta pentru plastifiere mata sau lucioasa. Plastifierea se poate realiza atat pe o fata cat si pe ambele fete.
 • Design: Daca nu ati conceput inca un design pentru calendarul dvs., echipa PrintMag va sta cu placere la dispozitie.