Servicii

Tipar digital
Va punem la dispozitie servicii de tipar digital color si alb-negru pe o gama variata de harti si cartoane cu grosimi cuprinse intre 90-300 g/mp (dublu cretat lucios DCL. dublu cretat mat DCM sau offset) si format maxim 480x330 mm. Asiguram calitatea ridicata a tiparului folosind echipamente Konica-Minolta care in acelasi timp ofera si viteza in executie.
Personalizare CD, DVD, mini-CD
PrintMag ofera servicii de printare direct pe suprafata de plastic a CD-ului. Adaugati culoare prezentarilor dvs. prin personalizare CD. Personalizarea se face inkjet la calitate excelenta si rezolutie ridicata full color.
Icon print indoor
Realizam print indoor de mari dimensiuni cu rezolutii de pana la 2880 dpi pe o gama variata de suporturi, printre care: hartie cretata sau fotografica, polipropilena, autocolant, steag, canvas, backlit etc. Printurile indoor se remarca prin paleta generoasa de culori si imagini clare, calitate deosebita a printurilor alb-negru, rezistenta UV si durabilitate in timp.
Printare alb-negru
Indiferent de volumul de printare de care aveti nevoie, echipa PrintMag va gasi intotdeauna solutia ideala pentru dvs. Fie ca aveti de printat 500 de pagini, 5000 de pagini, 50.000 de pagini sau chiar mai mult va stam la dispozitie cu servicii de printare alb-negru de inalta calitate, realizate in timp record.
Ambalare CD, DVD
Oferim solutii complete pentru ambalare CD, DVD: plicuri, carcase, insert coperti, brosura, sigilare in folie PVC, etc.
Printare color
Daca aveti nevoie de printare color inseamna ca imaginea conteaza pentru dvs. Printurile color sunt mult mai expresive, si va dau posibilitatea sa va exprimati liber si sa adaugati un plus de culoare si profesionalism materialelor promotionale si prezentarilor.
Copiere alb-negru
PrintMag ofera servicii de Copiere alb-negru la preturi avantajoase si in conditii de inalta calitate. Indiferent de volumul de copiere, echipa echipa noastra va sta la dispozitie cu servicii profesionale si operative. Folosim echipamente digitale Konica-Minolta capabile sa copieze cantitati mari de documente intr-un timp foarte scurt.
Copiere color
Punem la dispozitia clientilor serviciul de copiere color pentru a veni in intampinarea celor ce au nevoie de copierea diverselor materiale si doresc sa pastreze originalitatea si expresivitatea originalelor.
Scanare documente
Pentru firmele ce doresc sa renunte la clasicele rafturi pline de dosare si hartii punem la dispozitie serviciul de scanare documente. Putem realiza scanarea unei cantitati foarte mari de documente intr-un timp foarte scurt. Folosim mai multe echipamente profesionale ce permit scanarea a 165 pagini A4 / minut.
Indosariere / Legare cu spirala
Servicii de indosariere cu spirala (legare cu spirala) de diverse culori si grosimi. Oferim doua tipuri de legare: cu spira de plastic sau spira metalica. Puteti sa alegeti tipul copertilor dintr-o gama variata de materiale si culori sau puteti opta pentru o coperta transparenta.
Brosare
Brosarea reprezinta operatiunea prin care coperta unei carti este atasata la blocul de carte (paginile din interior). Punem la dispozitia clientilor nostri serviciul de brosare realizat cu echipament de brosat semiautomat cu termoclei. Putem lega prin brosare documente intre 10-600 coli. Puteti folosi acest serviciu pentru brosare carti, reviste, manuale, cataloage de produse si servicii, etc.
Laminare / Plastifiere mata sau lucioasa
Laminarea / plastifierea reprezinta acoperirea documentelor cu un strat de plastic protector. Procedeul se executa prin aplicarea la cald a unei pelicule de plastic pe ambele fete ale documentului sau doar pe o singura fata, fiind ideala pentru documente folosite intens sau expuse la razele UV sau factorilor externi.
Caserare
Va punem la dispozitie serviciul de caserare pentru o finisare impecabila a materialelor cu coperti rigide. Operatiunea de caserare este realizata cu ajutorul utilajelor specializate ceea ce asigura precizie in executie, calitate ridicata si operativitate.