Pop-Up Spider / Popup Display

Pop-Up Spider Display
 • Pop-Up Spider Display
 • Stand expozitional pop-up display
 • Pop-up Spider 4x3
 • Pop-up Spider 3x3
 • Pop-up Spider 2x3
 • Standuri expozitionale Pop-up display diverse dimensiuni

Preturi PopUp Spider

Tip PopUp SpiderSpider 2x3Spider 3x3Spider 4x3
curbat 1760.00 1970.00 2450.00 2280.00
drept 1860.00

2070.00

2550.00 2380.00

Pentru catitati mai mari solicita oferta

Pretul include printurile si toate accesoriile necesare: PopUp spider display

 • Geanta tip troller pentru transport.
 • structura extensibila + baghete metalice
 • Panourile printate
 • Laminarea panourilor pentru rezistenta sporita

Optional:

 • spoturi LED sau halogen

NOTA: Preturile sunt exprimate in RON si nu includ TVA.

Sistem de expunere Pop-up Spider cu structura metalica si print inclus: printul este realizat pe Pentaprint cu echipamente Epson SureColor S70610 si S80610 la rezolutie 1440 dpi. Acest sistem de expunere este disponibil in doua variante: Pop-up drept si Pop-Up Curb, si mai multe dimensiuni: Pop-up 2x3, Pop-up 3x3, Pop-up 4x3.

Ce este un Pop-up Spider sau PopUp Display?

Pop-up Spider-ul este un stand expozitional pliabil care se remarca prin suprafetele generoase de expunere, mobilitate ridicata si usurinta in montare / demontare si nu in ultimul rand pret redus. 

Pop-up Spider-ul este alcatuit dintr-o structura de aluminiu si otel, stabila si rigida, dar in acelasi timp usoara. Printul este taiat in felii rezultand panourile cu mesajul publicitar. In cele din urma aceste panouri sunt atasate pe structura metalica cu banda magnetica.

Tipuri de Pop-Up Spider

Exista mai multe tipuri de Pop-Up Spider, in general acestea se deosebesc prin forma si dimensiune.

Pop-Up 2x3 Curb
L: 202cm; H: 230cm; A: 48cm

Pop-Up 3x3 Curb
L: 267cm; H: 230cm; A: 68cm

Pop-Up 4x3 Curb
L: 320cm; H: 230cm; A: 95cm

Dimensiuni Pop-up Spider curb 2x3 Dimensiuni Pop-up Spider curb 3x3 Dimensiuni Pop-up Spider curb 4x3

 

Pop-Up 2x3 Drept
L: 206cmt; H: 230cm; A: 29cm

Pop-Up 3x3 Drept
L: 282cmt; H: 230cm; A: 29cm

Pop-Up 4x3 Drept
L: 370cm; H: 230cm; A: 30cm

Dimensiuni Pop-up Spider drept 2x3 Dimensiuni Pop-up Spider drept 3x3 Dimensiuni Pop-up Spider drept 4x3

 

Continutul ambalajului

Pop-Up 3x2 Geanta-troller pentru transport + structura extensibila + baghete metalice (15 buc) + panouri printate (4 buc)
Pop-Up 3x3 Geanta-troller pentru transport + structura extensibila + baghete metalice (18 buc) + panouri printate (5 buc)
Pop-Up 4x2 Geanta-troller pentru transport + structura extensibila + baghete metalice (21 buc) + panouri printate (6 buc)
Continutul ambalajului unui Pop-Up Spider

 

Instructiuni montare Popup Spider

Instructiuni montare Pop-Up Spider

 1. Scoateti toate componentele sistemului din geanta de transport: structura extensibila si baghetele metalice. (panourile printate le puteti lasa in geanta pana terminati de montat structura)
 2. Extindeti structura sistemului. Atentie, structura trebuie asezata astfel incat nucile din plastic ce prezinta agatatori sa fie in partea de sus.
 3. Montati baghetele metalice. Acestea se monteaza de sus in jos; varful trebuie introdus in orificiul nucii de sus iar baza din plastic se fixeaza pe nuca din partea de jos. Aceeasi procedura trebuie repetata pentru fiecare bagheta in parte. Baghetele se monteaza pe coloanele din fata structurii si pe prima si ultima coloana de pe spatele structurii.
 4. Montati panourile grafice. Panourile se monteaza incepand din centru spre laterale. Agatati panourile pe agatorile prezente pe nucile de sus, apoi le fixati de sus in jos de coloanele formate de baghetele metalice cu ajutorul benzii magnetice prezente pe spatele panourilor. Panourile laterale se agata inainte de agatatoarea din fata structurii, apoi se curbeaza din fata spre spate.

Download Instructiuni montaj Popup Spider DisplayDownload instrucituni montaj Popup Spider Display

Demontare Pop-up Spider

Observatii:

 • IMPORTANT!!! La demontare, rulati panourile grafice DOAR cu printul in exterior.
 • Verificati daca toate baghetele metalice au fost demontate inainte de a strange structura extensibila.
 • Este recomandat ca operatiunea de strangere a structurii extensibile sa fie efectuata de doua persoane. Pentru a strange structura, fiecare persoana trebuie sa impinga din lateral spre centru.

 

Echipamente utilizate pentru print Pop-up Spider

Calitatea printului este asigurata de echipamente de format mare Epson SureColor S80610

 • Calitate fotografica a printului cu rezolutie de 1440x1440 dpi.
 • Tehnologie de ultima generatie ce utilizeaza cerneluri Epson UltraChrome GS3 cu formula noua, pentru a oferi rezultate excepţionale cu claritate si culori superbe
  Echipamente utilizate pentru print Pop-Up Spider

Finisare Popup Spider

 • Laminare: pentru un aspect impecabil panourile sunt laminate, rezultand astfel printuri ce atrag privirea prin culori vibrante si calitate exceptionala.
 • Taiere la finit: este realizata cu trimmer electronic care asigura taierea precisa.

 

Design grafic Pop-Up Spider

Desi un Pop-Up Spider este compus din mai multe panouri individuale, designul grafic trebuie conceput unitar pentru dimensiunea totala desfasurata a tuturor panourilor.

Observatii / Sfaturi utile in realizarea designlui

 • Este de preferat sa tineti cont de locul de imbinare al panourilor si sa nu plasati la imbinari elemente grafice de dimensiuni mici. De exemplu un text cu litere de dimensiuni reduse ar trebui amplasat astfel incat imbinarea sa fie pozitionata intre litere sau chair intre cuvinte.
 • Trebuie sa aveti in vedere suprafaa vizibila din partea frontala; in aceasta suprafata trebuie sa concentrati continutul principal si mesajul pe care doriti sa il transmiteti. Click pe imaginile de mai jos pentru mai multe detalii.
PopUp 2x3 curbat PopUp 3x3 curbat PopUp 4x3 curbat
Popup spider 2x3 curbat design grafic Popup spider 3x3 curbat design grafic Popup spider 4x3 curbat design grafic
PopUp 2x3 drept PopUp 3x3 drept PopUp 4x3 drept
Popup spider 2x3 design grafic Popup spider 3x3 design grafic Popup spider 4x3 design grafic

 

Garantia calitatii

Dorim sa depasim asteptarile clientilor prin furnizarea de servicii de tipar digital si productie publicitara de cea mai buna calitate. Astfel facem tot posibilul sa ne surprindem placut clientii prin tot ceea ce facem

 • Experienta peste 10 ani. Deoarece in aceasta perioada am avut ocazia sa furnizam clientilor nostri display-uri Pop-Up Spider suntem indreptatiti sa credem ca putem gasi solutia optima la solicitarea dvs.
 • Echipamente performante de ultima generatie. Tot experienta ne-a invatat ca un lucru de calitate se face doar cu echipamente de calitate, asa ca pentru print pop-up spider folosim echipamente Epson SureColor S80610.
 • Personal calificat si certificat. Echipa de productie este perfectionata prin cursuri de grafica publicitara si instruire certificata pentru utilizarea echipamentelor de print si finisare.
 • Consiliere gratuita si verificare fisier. Inainte sa intre in productie fiecare comanda de pop-up spider este verificata si optimizata astfel incat sa corespunda cerintelor tehnice. Te contactam in cazul in care constatam probleme ce necesita interventia sau aprobarea ta.