Avantajele utilizarii unui banner Roll-Up

Diverse modele de banner rollup, banner rollup textilCe este un banner Roll-Up?

Un Roll Up banner este un sistem de afisare portabil alcatuit dintr-un mecanism retractabial ce are rolul de a sustine un banner cu material grafic publicitar. Dupa cum sugereaza si numele, bannerul este extras din mecanismul retractabil iar apoi este mentinut in pozitie verticala cu ajutorul unei tije din aluminiu. Rezultatul este un banner vertical ce poate fi expus pe orice suprafata plana fara a fi nevoie de alte accesorii. Mai multe detalii aici Ce este un banner roll-up?

 

Comanda banner roll-up    Comanda banner roll-up textil

 

Acum sa enumeram cateva din motivele pentru care merita sa utilizezi banner roll-up:

Versatilitate

Acest sistem de afisare este extrem de versatil, deci poate fi utilizat in diverse locuri si poate indeplini mai multe roluri. Il poti expune la sediul firmei sau la intrarea in magazin pentru a promova un nou produs, promotii de sezon sau orice alt mesaj publicitar. Este utilizat foarte des in cadrul unor evenimente precum expozitii, conferinte, campanii de marketing, etc.

Portabilitate

Este una din cele mai importante caracteristici ale unui rollup banner. Tot mecanismul cantereste aproximativ 3-4 kg si bannerul este retractabil, deci dupa utilizare printul este retras in caseta de aluminiu, astfel devine foarte usor de transportat si depozitat. In momentul in care vrei sa il folosesti din nou trebuie doar sa extragi bannerul si sa il asezi in locul potrivit, intreaga operatiune dureaza mai putin de un minut.

Autonom / Ready-to-use

La fel de important este si faptul ca un banner roll-up poate fi folosit asa cum a fost livrat fara sa fie nevoie de alte ustensite sau accesorii. Pur si simplu il asezi pe podea, il extinzi si este gata pentru a fi utilizat. Acest lucru este foarte important atunci cand ai nevoie sa iti prezinti imaginea in cadrul unui eveniment unde nu vrei sa lasi urme de adeziv pe pereti sau chiar gauri cum este cazul altor sisteme de expunere.

Suprafata generoasa de expunere

Un banner rollup iti da posibilitatea sa iti expui brandul sau mesajul publicitar pe o suprafata mare astfel incat sa fie cat mai vizibil si sa atraga cat mai multe priviri. Inaltimea standard este de 2 metrii iar latimea variaza in functie de nevoile tale astfel:

  • banner rollup 85x200 cm,
  • banner rollup 100x200 cm,
  • banner rollup 120x200 cm,
  • banner rollup 150x200 cm.

Aspect premium

Pentru a fi potrivit in orice situatie printul poate fi realizat pe o gama larga de materiale. Astfel poti alege intre un banner rollup printat pe polipropilena sau PVC sau banner rollup textil.

Utilizare indoor si outdoor

Un banner rollup poate fi expus atat in intorior cat si la exterior, este potrivit in ambele situatii. Desi bannerul rezista la apa si intemperii este recomandat sa nu fie lasat la exterior, in ploaie sau vreme rea deoarece mecanismul retractabil o sa aiba de suferit.

Eficiente si ieftine

Bannerele rollup fac parte din categoria sistemelor de expunere ieftine, preturile incepand de la aproximativ 20 euro in functie de model, dimensiune si cantitate. Tinand cont de toate avantajele mentionate mai sus tragem concluzia ca sunt si eficiente, acestea reusind sa livreze mesjul publicitar datorita versatilitatii si dimensiunilor generoase.

Poti verifica oferta de pret banner rollup aici.