Cum sa utilizezi corect un banner roll-up?

Unul din cele mai des intalnite materiale de marketing este bannerul roll-up. In special, acestea sunt apreciate pentru suprafata generoasa de expunere, posibilitate de transport usor si facil si nu in ultimul rand pret redus de achizitie. Totusi, in continuare nu vom discuta aceste avantaje, ci vom incerca sa prezentam cateva modalitati corecte de utilizare pentru bannerele roll-up astfel incat sa le folositi in avantajul dvs.

Cum sa utilizezi corect un banner roll-up 3 Cum sa utilizezi corect un banner roll-up 2 Cum sa utilizezi corect un banner roll-up 1

Directionati publicul catre standul dvs.

Targurile sunt evenimente ce atrag un public generos si este foarte important sa le oferiti vizitatorilor indicatii catre standul companiei. Bannerele roll-up va pot ajuta sa indrumati clienti potentiali catre dvs. cu ajutorul sagetilor sau imagini sugestive.

Vizibil de la distanta

Scopul unui banner roll-up este sa atraga atentia potentialilor clienti, deci bannerul trebuie instalat astfel incat mesajul publicitar sa fie vizibil si sa poata fi citit de la o distanta cat mai mare. In acest fel maximizati vizibilitatea companiei dvs.

Oferiti informatii complete

Un alt amplasament ideal pentru un banner rollup este locul unde oamenii stau la coada pentru diferite servicii. Astfel publicul va avea timp si disponibilitate sa citeasca mesajul publicitar. Acest gen de amplasament este foarte util pentru a face cunoscute detaliile de contact sau oferte speciale.

Sali de asteptare sau receptii

Daca tocmai ati adaugat in portofoliul companiei un produs sau serviciu nou, interesant si revolutionar, ar trebui sa raspanditi vestea. Poti face cunoscut acest lucru prin amplasarea unui banner roll-up in sali de asteptare sau receptii. Aceste zone sunt vizitate si tranzitate de un numar mare de persoane care vor vedea mesajul publicitar si imaginea companiei. Acest lucru creste credibilitatea companiei si o face remarcata.

Conferinte si alte evenimente

Conferintele sunt locuri ideale pentru a face publicitate atat companiei cat si produselor comercializate. Daca obtineti un mic spatiu publicitar la o conferinta folositi-l prin afisarea unui banner roll-up. Aceste evenimente reprezinta locul perfect pentru expunerea logo-ului companiei, a unei game de produse sau oferte speciale de moment.