65% dintre miliardarii lumii au diplome de absolvire

Bate vant de examene, zilele parca zboara chiar daca sunt mai lungi ca oricand, iar emotiile milioanelor de elevi care vor sustine examene de admitere la liceu, de bacalaureat si de intrare la facultate și ale parintilor lor creaza un fel de zumzet in jurul scolilor. De ce? Pentru ca toti isi doresc sa traiasca acel sentiment de fericire suprema pe care li-l da diploma de absolvire si sa vada pe pielea lor ca vorba romanului, "ai carte, ai parte", este adevarata. Stim, importanta acelui "petic de hartie" numit diploma, poate parea exagerata, dar inca mai speram ca nu e asa! Dupa 12, 16, sau 20 de ani in care ne tocim coatele pe bancile scolilor, avem nevoie de diplome la angajare, ne trebuie cand se pune problema de promovare... Practic diplomele ne pot face tranzitia de la scoala la visuri implinite, mult mai usoara.

E drept insa ca, potrivit statisticilor mondiale, 35% dintre miliardarii din intreaga lume nici macar nu au absolvit un colegiu. Asta nu inseamna ca e in regula sa nu-ti termini scoala, ci din contra, avand in vedere ca diferenta pana la 100% a celor care au cel putin o diploma de absolvire e mult mai impresionanta (65%) si ca 20% dintre bogatasii "invatati" au in spate o diploma MBA si au absolvit universitati din SUA, pare chiar indicat sa colectionezi diplome. Pe drept.

Pentru ca toate – fie ele de bacalaureat, de specializare, de merit, de licenta sau de doctorat – indiferent de domeniu, sunt la fel de importante, chiar si dupa multe sezoane de la absolvire, mai ales daca, pe parcurs, invataturilor din carti le adaugi si ceva experienta. Si cum nu se stie de unde sare...miliardarul, noi chiar vrem sa ne asiguram ca actele dv. de studiu vor rezista peste timp, asa ca am pregatit serviciul de printare diplome la cea mai buna calitate.

Recunoastem, avem un adevarat cult pentru diplome! Dar nu doar pentru cele oficiale, ci si pentru cele amuzante, pe care le primim in team building-uri, la intrecerile din ringul de dans din vacante, la concursuri de pescuit, sau dupa un salt curajos cu parasuta. Fake-urile nu ne plac insa! Pe restul le pastram cu grija, pentru ca stocheaza in ele experiente si amintiri care de care mai dragi. Ceea ce va dorim si dv.!

Diploma

Diploma in rama