Calendarele de birou sunt preferatele clientilor!

Calendarul personalizat este unul dintre produsele promotionale cele mai populare in lume, deci si in Romania si, respectiv, la PrintMag. Iar acest lucru nu e deloc surprinzator avand in vedere ca, pe langa functia sa de baza de instrument de planificare zilnic, asigura vizibilitatea siglei companiei dv., a sloganului firmei si a oricarui text publicitar pe tot parcursul anului.

Practic orice calendar personalizat bine realizat livreaza imaginea dv. direct la sediul clientului si o face mai bine decat orice alt suport publicitar. Si asta indiferent daca vorbim despre calendare de perete sau de birou. Exista insa si o conditie! Trebuie sa aiba imprimate pe ele imagini atat de frumoase incat nici cel mai pretentios client sa nu le poata critica.

Calendar personalizat cu imagini frumoase

Un calendar personalizat poate fi destinat nu doar clientilor, ci si propriilor angajati, carora le va fi mai usor astfel sa-si planifice timpul in anul ce urmeaza.

Puteti imprima pe ele masini, peisaje, animale, citate celebre, sau… costume de baie. Desigur, nu toate odata! Daca alegeti un calendar de perete, selectati pentru el 12-13 imagini unitare, in baza carora suportul publicitar sa capete o tema. Poate fi “Calator prin Romania”, “Locuri de vis”, “Masini de colectie”, “Copii” ori “Pui de animale”. Totul e sa aiba o idee comuna si imagini la o rezolutie excelenta, mai ales daca iti doresti sa devina si un fel de poster decorativ pe peretii din birourile clientilor.

Un calendar de calitate poate fi la fel de bine si un instrument de atragere de noi clienti, in cadrul unor campanii online de premiere de genul: “Trimite-ne o fotografie cu unul din produsele realizate la noi si poti castiga un calendar personalizat” sau “Propune un slogan pentru cel mai nou produs al nostru si te premiem cu un set de produse personalizate” etc. Iar exemple pot fi atatea cate activitati economice exista. Ideea cea mai importanta este ca printr-o astfel de “provocare”, cel putin o saptamana, brand-ul dv. va fi afisat si vazut de sute sau chiar mii de oameni.

Calendar personalizat cu imagine

Modele de calendare personalizate avem de tot felul si suntem pregatiti sa le realizam in timp scurt si la cea mai buna calitate. Nu putem spune insa ca va vom oferi o reteta ideala de calendar personalizat. Pana la urma alegerea unui model sau a altuia este o chestiune de gust si, nu in ultimul rand, de buget. Noi doar va putem ajuta sa va decideti.

Statisticile pe care le-am realizat in ultimii ani, in baza comenzilor, arata ca preferatele companiilor au devenit calendarele de birou, simple si cuprinzatoare. Probabil si datorita faptului ca acestea au si un pret mai mic decat cele de perete si ca oricine are nevoie de un astfel de “ajutor” la o privire distanta. Pentru mai multe date tehnice si cateva imagini inspirationale va invitam pe pagina dedicata calendarelor personalizate.

Calendar personalizat 

5 Avantaje ale calendarelor personalizate

Unele din cele mai vechi tipuri de obiecte promotionale si de asemenea, unele din cele mai eficiente instrumente de marketing, aceste calendare au cateva avantaje de necontestat:

  1. Pot fi utilizate oriunde.
  2. Poarta pe tot parcursul anului numele companiei si logo-ul, fiind o sursa puternica de publicitate.
  3. Ajuta potentialii clienti sa va contacteze mai usor, daca includ pe langa sigla adresa, un numar de telefon și site-ul companiei.
  4. Sunt necesare in orice birou sau locuinta.
  5. Au preturi accesibile.