PrintMag se muta la adresa noua

Ne aflam in sediu nou

Am schimbat locul pentru ca ne dorim sa evoluam si sa va oferim servicii de si mai buna calitate. Nu ne-am indepartat insa de zona in care v-ati obisnuit sa ne gasiti. Am decis sa ne mutam intr-un sediu nou, mult mai incapator si mai usor accesibil clientilor, aflat pe strada Agricultori nr. 150 din cel putin 5 motive:

1. Cresterea calitatii serviciilor oferite

Vrem sa crestem si mai mult calitatea produselor si serviciilor pe care vi le oferim, iar pentru asta avem nevoie de noi echipamente de finisare, care nu ar fi incaput in vechea locatie.

2. Cresterea vitezei de executie a comenzilor

Ne dorim viteza si mai mare in executia comenzilor si o putem obtine eliminand o parte din operatiunile executate manual, in favoarea folosirii unor echipamente de ultima generatie.

3. Adaugarea de noi produse si servicii

Vrem sa adaugam noi produse si servicii in oferta noastra si nu o vom putea face fara noi tehnologii, iar spatiul in care vom functiona ne permite sa “gazduim” mai multe echipamente.

4. Locatie usor accesibila

Vrem sa va oferim o locatie la care sa puteti ajunge mai usor, asa ca am optat pentru un spatiu aflat la doar 5 minute de statia de metrou Piata Muncii. Zona a ramas aceeasi cu care v-am obisnuit: Unirea - Piata Alba Iulia - Piata Muncii.

5. Spatiu placut si primitor

Stim ca imaginea conteaza, asa ca vom pune pret pe ea nu doar in privinta lucrarilor, ci si in amenajarea noii noastre case, pe care ne-o dorim mai calda si mai primitoare. Si o vom face cu suflet, asa cum v-am obisnuit!

 

Harta sediu nou