Printare poze din telefonul mobil

Datorita telefonului mobil, oamenii fac mai multe poze ca niciodata, dar acestea raman stocate in memoria device-ului, in cloud, pe Facebook sau pe Instagram. Pune-ti urmatoarea intrebare: Cate poze ai in telefon? cateva sute sau cateva mii? Momentele importate din viata noastra sunt insirate in fotografiile din camera roll: zile de nastere, intalniri cu prieteni, momente in familie, diverse evenimente, excursii, etc.

De ce sa printezi fotografiile facute cu telefonul mobil?

Pentru ca uneori pozele facute cu telefonul mobil se intampla sa fie cele mai reusite, acesta fiind mereu la indemana. Daca ai facut poze cu iPhone sau orice alt telefon mobil si nu sti ce sa faci cu ele iti dam noi cateva idei:

Fotografii printate

Printare fotografii facute cu telenul mobil

Fotografiile printate pot sa dea valoare momentului surprins, deoarece de fiecare data vei avea mai putine poze in albumul din biblioteca decat in galeria telefonului. Iti punem la dispozitie serviciul de print fotografii realizate cu telefonul mobil. Trimite-ne pozele iar noi vom avea grija sa le printam in cele mai bune conditii astfel incat sa te bucuri de fotografii cu imagini clare, culori vii si detalii bine definite. In general comenzile sunt procesate si gata de livrare ziua urmatoare.

Tablouri canvas

Tablouri canvas cu poze facute cu telefonul mobil

Putem transforma pozele facute cu telefonul in tablouri canvas. Ne poti trimite poze din vacanta, o iesire cu prietenii, un peisaj sau o imagine surprinsa in familie. Oricare ar fi evenimentul trebuie doar sa ne trimiti poza si sa alegi dimensiunea, de restul de ocupam noi si promitem ca te vom surprinde in mod placut. Realizam tablouri canvas cu echipamante profesionale Epson SureColor S80610 pe canvas de calitate premium cu aspect mat sau lucios. Tablourile sunt inramate pe sasiu ascuns de lemn.

Calitate print fotogorafii realizate cu telefonul mobil

Telefonul mobil este un device ce sa gaseste in orice buzunar sau poseta, asa ca este normal ca cele mai multe fotografii sunt realizate cu el. In acelasi timp producatorii de telefoane investesc resurse impotate in dezvoltarea camerelor foto, deci fotografiile au o calitate din ce in ce mai buna. Printre inovatiile din ultima vreme amintim camera duala, zoom optic, stabilizare optica si rezolutii de pana la 20 MP sau chiar mai mari. Desi calitatea pozelor facute cu telefonul mobil este inca inferioara celor realizate cu aparate foto digitale, este clar faptul ca pentru utilizatorul obisnuit acesta calitate este suficienta.

In acelasi timp aceasta calitate a pozelor este mai mult decat suficienta pentru printarea fotografiilor realizate cu telefonul mobil pe suport de hartie. Cu toate acestea, in funtie de situatie, aplicam diverse filtre si corectii pentru a compensa anumite nereguli cum ar fi: noise reduction, red eye removal, ajustari de claritate, luminozitate, contrast, saturatie, etc.

Pe de alta parte asiguram conditii tehnice de calitate exceprionale folosind echipamente profesionale Epson care este lider pe piata de print foto comercial. Printarea fotografiilor este asigurata de echipamente Epson SureLab D3000 si D700 iar tablourile sunt realizate pe imprimante Epson SureColor S80610.

Echipamente utilizate pentru print fotografii: Epson SL-D3000, SL-D700

Echipamente utilizate pentru print tablouri canvas - Epson S80610