Spune-mi ce carte de vizita ai, ca sa-ti spun…

Cei mai multi dintre noi acceptam carti de vizita din politete si apoi le aruncam intr-un cotlon, peste celelalte sute de carti de vizita adunate in timp sau “le punem bine” – atat de bine! – incat nu le mai regasim niciodata. Nu putem fi acuzati insa de neglijenta, pentru ca nu intotdeauna este doar vina noastra! O mare parte din “vinovatie” ii apartine celui care a creat cartile de vizita atat de plicticoase incat s-au pierdut in multime.

Si, din pacate, asta anuleaza practic scopul principal al cartilor de vizita: acela de a-i face pe cei carora le oferi sa te tina minte. Iar asta nu o pot face decat cartile de vizita “wow”, care reusesc sa atraga atentia fie prin forma, fie prin grafica sau prin suportul pe care sunt imprimate si ii raman aproape celui care le-a primit, atat fizic cat si emotional.

Desigur, doar o carte de vizita buna nu va poate asigura succesul, dar cu siguranta va poate ajuta sa-l obtineti mai usor! Sau macar poate face diferenta în prima impresie pe care si-o face cineva despre dv., ca vorba aceea… “spune-mi ce carte de vizita ai, ca sa-ti spun cine esti!”.

Iar experienta ultimilor ani ne-a dovedit clar, noua si clientilor nostri, ca o carte de vizita bine facuta, care spune ceva despre activitatea noastra, poate concura chiar si cu o pagina de pe un site de socializare. Pentru ca pur si simplu foarte multi oameni au ajuns sa prefere hartia, orelor lungi petrecute in fata computerului.

Colaj carti de vizita 

Si ca sa ne credeti, va provocam la cateva exercitii de imaginatie! Sa zicem ca mergeti la sala si un instructor de yoga va invita sa testati beneficiile acestui tip de miscare, oferindu-va o carte de vizita sub forma de saltea de yoga rulata si prinsa cu un elastic. Nu-i asa ca ati tine-o minte si ati merge macar o data la yoga?

Sau ce ati spune daca reprezentantii unui restaurant v-ar invita la o degustare de vinuri, oferindu-va o carte de vizita cu datele locatiei, aparent purtand urma rosie a unui pahar de vin rosu? Mai mult ca sigur ati tine-o minte si v-ati programa o cina in locatie!

Doamnelor, dar ce ati zice de un make-up artist care v-ar oferi drept carte de vizita niste buze imprimate pe un servetel, pe care e scris numarul de telefon? L-ati uita?

Si cum vi s-ar parea daca, atunci cand va aflati in cautarea unui credit, un consilier bancar v-ar oferi pe post de carte de vizita o jumatate de card bancar? Smart, asa-i?

Colaj 2 carti de vizita 

Iar exemplele pot continua cu multa imaginatie, mai ales ca noi, cei de la Printmag, nu ducem lipsa de idei si pe langa printare carti de vizita oferim servicii de design. Doar sa ne cereti si sigur vom gasi o solutie de-o sa va tina minte clientii sau colaboratorii. Avem tot felul de exemple de design creativ, asa ca, daca acest articol v-a pus pe ganduri in privinta cartilor de vizita pe care v-ati dori sa le prezentati, contactati-ne cu incredere, fie ca va doriti un model ingenios, clasic, minimalist, corporate, modern, creative, ilustrativ sau jucaus!